Klantenservice

Levertijd en verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen uit de webshop worden binnen 3-5 werkdagen verzonden. Wanneer producten niet voorradig zijn en/of u een sieraad laat maken zal de levertijd langer zijn. We streven er naar deze bestellingen binnen 10-14 werkdagen te verzenden. Omdat wij met natuurlijke materialen werken zijn wij (soms) afhankelijk van externe factoren waardoor de levertijd iets langer is dan verwacht. Wij houden hier rekening mee en proberen u hier zo goed mogelijk in te ontzien en te informeren.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten.

Verzenden in Nederland
De verzendkosten bedragen:
brievenbuspakketje € 5,95
pakket m/l € 6,95
pakket xl € 13,50
Gratis verzenden vanaf € 100,00

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Betaalmethodes

U kunt uw bestelling op verschillende manier betalen. Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan:

iDEAL

Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Buiten dit termijn kunnen we uw retour niet meer accepteren, om welke reden ook.

Meld uw retour aan via suus@natuurlijksuus.nl met het ingevulde modelformulier (te downloaden vanaf de website) en verstuur het artikel met een kopie van het modelformulier bijgevoegd. De kosten en eventuele risico’s van de retourverzending zijn voor rekening van de consument. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

voorschriften

Retouren en/of ruilingen worden enkel geaccepteerd indien er is gehouden aan onze voorschriften.

De artikelen dienen in ongebruikte staat en in originele verpakking geretourneerd te worden

Gedragen of beschadigde artikelen kunnen wij niet terugnemen, tenzij er sprake is van een fabricagefout (en hiervan binnen 2 dagen een melding gemaakt is)

Sommige producten hebben kwetsbare details zoals kralen, schelpjes etc. Het behoud hiervan kunnen we niet garanderen

Pas op voor Parfum en/of Make-up, items met vlekken worden niet retour genomen

De artikelen mogen geen vlekken en sporen zoals rook- of kooklucht bevatten

Kosten van retourzending zijn voor de afzender

Sale items mogen niet geretourneerd worden!  Doet u dit wel dan zijn wij genoodzaakt de bestelling op uw kosten terug te sturen

Op bovenstaande voorwaarden worden geen uitzonderingen gemaakt.

Retouren en ruilingen kunnen afgegeven worden of verzonden naar:

NatuurlijkSuus

Peulenlaan 131
3371 XJ Hardinxveld-Giessendam

Bewaar uw verzendbewijs goed. Zodra wij de retourzending ontvangen hebben, ontvangt u het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen op uw rekening.
NatuurlijkSuus behoudt het recht om retour –en ruilzendingen te weigeren, indien het vermoeden bestaat dat bovenstaande voorwaarden niet zijn opgevolgd.

Maattabel producten:

Productmaat Smaat Mmaat Lopmerkingen
armbanden breed66 mm69 mm71mmØ binnenkant gemeten
armbanden smal56 mm60 mm62 mmØ binnenkant gemeten
kettingen 22 mm26 mmhanger gemeten
oorknopjes 13 mm Ø oorknopje gemeten
oorhangers 18 mm kraal gemeten
ring met bol13 mm  bol  gemeten
ring groot  27 mmØ ring gemeten
broche  27 mmØ broche gemeten
     

*let op: Dit is een indicatie, de maten kunnen soms iets afwijken

Garantie en klachten

Wij doen ons uiterste best om de mooiste artikelen te ontwerpen en aan u te leveren. Het komt wel eens voor dat een bestelling kapot gaat tijdens transport of een item een productiefout bevat. De onderstaande klachten vallen niet binnen onze garantie:

Uitzonderlijke slijtage

Het verkleuren en sluiten van sieraden

Water, val of stootslijtage

Beschadiging of door het niet houden aan de wasvoorschriften

Items die buiten de retourtijd van 14 dagen vallen worden NIET retour genomen.

Heeft u een klacht? Stuur ons een e-mail naar suus@natuurlijksuus.nl met uw ordernummer, naam artikel, reden van de klacht en een duidelijke foto. Wij zullen hierna zo spoedig mogelijk met een reactie komen. Gedragen artikelen worden niet retour genomen!

Heeft u een verkeerd item geleverd gekregen? Stuur ons een e-mail naar suus@natuurlijksuus.nl, zodat we u een retourlabel kunnen opsturen. Indien u dit niet doen kunnen wij de retourkosten niet vergoeden.

Herroepingsplicht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via suus@natuurlijksuus.nl of maak gebruik van het formulier.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

contact

Natuurlijk Suus
Tel: 0622761178
Mail: suus@natuurlijksuus.nl
De handelsnaam van ons bedrijf is: NatuurlijkSuus
Onze domeinnaam is www.natuurlijksuus.nl
Ons vestigingsadres:
Peulenlaan 131
3371XJ Hardinxveld-Giessendam

Welkom op NatuurlijkSuus.nl, we maken we gebruik van cookies om de website optimaal te kunnen gebruiken