"als klein meisje wist ik al dat ik bloemiste wilde worden"

Over Natuurlijk Suus

Het ontstaan van NatuurlijkSuus valt eigenlijk samen te vatten met: creativiteit en liefde voor bloemen & de natuur. Als klein meisje wist ik al dat ik bloemiste wilde worden. Tot een paar jaar terug was ik dan ook actief werkzaam in de bloemenbranche. Maar hoe minder ik mijn handen met bloemen vulde, hoe meer ideeën er in mijn hoofd kwamen. En daar ben ik mee aan de slag gegaan. Na workshops, veel oefenen, valkuilen en nog veel meer waren mijn ideeën en inspiratie verdubbeld en stond NatuurlijkSuus.

Met NatuurlijkSuus combineer ik het beste uit twee werelden: bloemen & sieraden.
Er is niets zo fijn als bloemen in huis maar een mooie set sieraden om je outfit mee af te stylen zeggen we ook geen nee tegen toch?

Visie

In ons drukke dagelijkse bestaan zijn het juist de kleine dingen die rust en plezier geven. Steeds meer zoeken we de natuur op, en halen we die naar binnen, om te kunnen genieten van al het moois wat zij ons biedt. Elk seizoen heeft haar eigen bijzonder –en schoonheden maar de basis blijft de rust en puurheid waar iedereen zich op zijn of haar manier over kan blijven verwonderen en genieten. En dit zit in ieder bloem-sieraad. Gebaseerd op en door de natuur zijn er natuurlijke materialen verwerkt zoals bloemen, zaden, schors, bladeren etc. Waardoor de natuur letterlijk op haar mooist wordt vastgelegd.

Schoonheid zit van binnen

Wie kent deze uitdrukking niet? Deze uitspraak geldt ook voor de sieraden van NatuurlijkSuus met misschien nog wel een extra betekenis. Niet alleen schoonheid zit van binnen maar ook ‘bloeien’ de sieraden van binnenuit waardoor ze van buiten stralen.

duurzame diamantjes

Alles in de natuur groeit en bloeit op haar eigen manier, iedere bloem is mooi maar is ook zelden helemaal perfect. Omdat de sieraden gemaakt zijn op basis van natuurlijke materialen is iedere uitvoering uniek. Haal de natuur letterlijk dichterbij je en kies het sieraad dat bij je past of wellicht een mooie set.

Omdat elk exemplaar origineel is zullen je cadeaus dat ook zijn. Want hoe leuk is het om een persoonlijk cadeau te geven en/of te ontvangen? Met veel zorg en liefde zijn de bloemen en andere natuurlijke materialen uitgekozen, gedroogd en verwerkt tot deze duurzame ‘diamantjes’.