‘’Als klein meisje kon ik mij al verwonderen aan de schoonheid van de natuur En dat bloemenmeisje ben ik nog steeds’’

Over Natuurlijk Suus

Het ontstaan van NatuurlijkSuus valt eigenlijk samen te vatten met: creativiteit en liefde voor bloemen & de natuur. Als klein meisje wist ik al dat ik bloemiste wilde worden. Tot een paar jaar terug was ik dan ook actief werkzaam in de bloemenbranche. Maar hoe minder ik mijn handen met bloemen vulde, hoe meer ideeën er in mijn hoofd kwamen. En daar ben ik mee aan de slag gegaan. Na workshops, veel oefenen, valkuilen en nog veel meer waren mijn ideeën en inspiratie verdubbeld en stond NatuurlijkSuus.

‘’Wat ik voel, bedenk ik. Wat ik zie, creëer ik.
Op maat in stijl voor jou’’

Visie

In ons drukke dagelijkse bestaan zijn het juist de kleine dingen die rust en plezier brengen.

Vooral in en uit de natuur weet het ons te raken en halen we dit graag in huis.

Of je hier nu de dag mee opstart of er mee eindigt, die kleine geluksmomentjes hebben we allemaal nodig. Voor de één is dit een mooie bos bloemen, een heerlijke geur(kaars), voor een ander is dit een uniek bloemsieraad of een krans van droogbloemen.

De schoonheid van de natuur blijft ons keer op keer verwonderen en met een dosis creativiteit zal het je extra verrassen.

Schoonheid zit van binnen

Wanneer je in de natuur bent, begrijp je deze uitdrukking pas echt. Helemaal als je dit per seizoen bekijkt. Wat nu in bloei staat kan over 4 maanden zijn bladeren laten vallen en andersom. Het is mede daarom dat ik zo graag met de seizoenen werk. De schoonheid die er op dat moment is, wil je extra van genieten. Wetende dat het volgende seizoen weer hele andere charmes heeft. Nooit saai, altijd leuk!

Met de bloemsieraden kun je jouw favoriete seizoen langer vast houden als je dat wilt. Een pioenroos in augustus? Dat kan! De bloemen worden op hun mooist vastgelegd, waardoor de schoonheid echt van binnen zit… en jij van buiten straalt!

duurzame diamantjes

Alles in de natuur groeit en bloeit op haar eigen manier, iedere bloem is mooi maar is ook zelden helemaal perfect. Omdat de sieraden gemaakt zijn op basis van natuurlijke materialen is iedere uitvoering uniek. Haal de natuur letterlijk dichterbij je en kies het sieraad dat bij je past of wellicht een mooie set.

Omdat elk exemplaar origineel is zullen je cadeaus dat ook zijn. Want hoe leuk is het om een persoonlijk cadeau te geven en/of te ontvangen? Met veel zorg en liefde zijn de bloemen en andere natuurlijke materialen uitgekozen, gedroogd en verwerkt tot deze duurzame ‘diamantjes’.

Welkom op NatuurlijkSuus.nl, we maken we gebruik van cookies om de website optimaal te kunnen gebruiken