uniek en handgemaakt​

De sieraden van NatuurlijkSuus zijn allemaal handgemaakt en uniek. Alles in de natuur groeit en bloeit op haar eigen manier, iedere bloem is mooi maar is ook zelden helemaal perfect. Omdat de sieraden gemaakt zijn op basis van natuurlijke materialen is iedere uitvoering uniek. 

sieraden

werkproces

De sieraden van NatuurlijkSuus worden met veel liefde en zorg gemaakt. De bloemen en natuurlijke materialen die verwerkt worden zijn met de grootste nauwkeurigheid uitgekozen, bijna altijd uit de natuur, en worden daarna verzorgd en behandeld. Hier begint het proces voor elk sieraad, daarna worden de materialen gedroogd. De droogtijd hangt af van het materiaal maar zodra de tijd rijp is wordt het in de hars gegoten. Ook dit heeft tijd nodig om uit te harden.

met liefde


Na 24 uur is het stofdroog maar kan de afwerking van schuren en polijsten nog niet beginnen, dit gebeurt later. Het laatste deel van het proces zijn de sieraden, zoals bijvoorbeeld de oorbellen in elkaar zetten. En het leukste onderdeel is toch wel om deze mooi, duurzame ‘diamantjes’ in te mogen pakken en op te sturen naar jou!

Welkom op NatuurlijkSuus.nl, we maken we gebruik van cookies om de website optimaal te kunnen gebruiken